Over Capter

Over Capter

De financiële markten zijn de laatste jaren aan turbulentie onderhevig. Vertrouwen bij consument en ondernemer is vaak ver te zoeken, marges en distributiemodellen staan onder druk. Veranderende wet- en regelgeving, nieuwe toetreders, transparantere producten en de voortschrijdende digitalisering vragen om herziening van de manier waarop organisaties zich tot hun klanten verhouden.

Capter helpt financieel dienstverleners zich aan te passen aan de nieuwe marktomstandigheden met een klantgeoriënteerde benadering in klantcontact. Daarbij zoeken we continu de verbinding tussen producten, opdrachtgever en consument. Daarnaast zetten we innovatieve bedienmodellen in die zorgen voor flexibilisering en modernisering van de keten. Onze medewerkers maken het verhaal af: dankzij uitstekende selectie en opleiding beschikken zij over de juiste kennis en vaardigheden om via de dialoog waarde toe te voegen aan uw klantrelaties.

Welten 
Capter is een 100% dochter van Welten. Welten is toonaangevend partner voor professionals en financiële instellingen met no-nonsense oplossingen. Welten biedt mensen met ambitie een kansrijke omgeving om optimaal bij te dragen aan de dienstverlening van financiële instellingen. Kijk voor meer informatie op de website van Welten.