Sales

Capter realiseert rendement uit klantcontact in de vorm van omzetgroei, verhoging van de klantwaarde en een toename van de loyaliteit. Onze medewerkers gaan de dialoog met uw klanten aan, in plaats van een eenrichtingsboodschap over te brengen.
Zo realiseren ze een positieve beleving die commerciële kansen oplevert.

Groei
Een verkoopcampagne van Capter zorgt voor groei. We kunnen ons richten op het werven van nieuwe klanten, uitbouwen van bestaande klantrelaties of het terugwinnen van ex-klanten. Onze aanpak zorgt voor een versteviging van uw portefeuille in de breedte en diepte en een toename van tevredenheid en loyaliteit onder uw klanten.

Het nieuwe verkopen
Een verkoopprogramma van Capter is gebaseerd op kennis van uw klanten en kansen in de markt. We beginnen met analyse van het databestand en het bepalen van de contactstrategie. Daarna wordt bekeken welke kanalen en instrumenten kunnen worden ingezet tijdens de campagne. Als het project eenmaal van start gaat zetten we in op constante verbetering van het verkoopproces. We testen proposities en scherpen ze aan. Desgewenst brengen we ze onder de aandacht van verschillende klantgroepen. We verzorgen dagelijkse updates en rapporteren actief op de KPI’s. Zo blijft u voortdurend op de hoogte van het verloop van de campagne.

Luisteren naar uw klant
Medewerkers van Capter brengen geen eenzijdige boodschap over, maar gaan met uw klanten in gesprek. Door goed naar hen te luisteren bekijken ze of en hoe ze het aanbod kunnen toesnijden op de wensen en behoeften van uw klant. Deze persoonlijke benadering resulteert in een positieve klantbeleving en zorgt bovendien voor een schat aan marketinginformatie op individueel niveau.