Mid-office hypotheken

Capter biedt aanvullend op adviesdiensten ook mid-office activiteiten als offreren en accepteren van hypotheken. Door de mid-office direct in het verlengde van de front-office onder één dak te plaatsen wordt het offerte-proces geoptimaliseerd. De werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren acceptanten van Capter en Welten.  

Flexibiliteit en schaalbaarheid
Capter biedt diverse modellen voor inzet van personeel. Er wordt gewerkt met verschillende profielen en arbeidscontracten en daarnaast kunnen medewerkers op uiteenlopende werkzaamheden worden ingezet (blending). De aanwezige capaciteit en slagkracht op de arbeidsmarkt van moederorganisatie Welten garandeert bovendien maximale schaalbaarheid in de bezetting. Capter is kortom optimaal uitgerust om pieken en dalen in de hypotheekmarkt op te vangen.

Offshoring 
Capter biedt u de mogelijkheid om een deel van de activiteiten in Suriname onder te brengen. U realiseert een aanzienlijke besparing op de arbeids- en operationele kosten (kantoorkosten, hardware, externe ondersteuning). Daarnaast worden werkzaamheden uitgevoerd door hooggekwalificeerd en volledig Wft-compliant personeel dat bekend is met de Nederlandse cultuur en door Welten (deels in Nederland) is opgeleid. Bijkomend voordeel van onze offshore locatie in Suriname is het tijdverschil, ideaal om bijvoorbeeld uw activiteiten in de (Nederlandse) avonduren een impuls te geven. 

Service Levels en stuksprijzen
Capter werkt graag op basis van resultaat. Daarom wordt de gewenste output van de mid-office veelal in activiteiten vastgelegd aan de hand van duidelijke SLA’s. Hierdoor wordt het mogelijk om een tariefstelling in stuksprijzen te hanteren, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Aansturing en coördinatie kan op basis van sturing op output (productie) en SLA’s (kwaliteit) plaatsvinden.