Advies

Met Capter kunt u in korte tijd over een geheel eigen, tijdelijk of permanent, direct advieskanaal beschikken. Ook kunnen we een bestaand kanaal van u overnemen. De oplossing is kant en klaar en direct inzetbaar. Advies door Capter omvat opleiding en inzet van deskundige medewerkers, inrichting van de kanalen, de inzet van slimme toepassingen en de aansturing op onze eigen locatie of die van u. We zorgen voor een flexibel, maximaal schaalbaar en kostenefficiënt bedieningsmodel dat klaar is voor de wereld van nu. 

Uw klant bepaalt 
Advies van Capter geeft uw klant de regie in het informatie- en keuzeproces. We verzorgen de advisering en alles wat daarbij komt kijken op afstand en op een voor uw klanten geschikt moment. Ook kan uw klant zelf bepalen hoeveel ondersteuning gewenst is. Maximale zelfwerkzaamheid of juist uitgebreide begeleiding van een gekwalificeerde adviseur: het is allemaal mogelijk. 

Soorten advies 
Advies van Capter wordt bijvoorbeeld ingezet in trajecten rond herstel van beleggingsportefeuilles of ter vervanging of aanvulling van distributie via het intermediaire kanaal. Het advies kan betrekking hebben op alle mogelijke financiële producten, zoals hypotheken, pensioenen, beleggings- en AOV-producten.